flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Юнака, який побив екс-заступника міського голови Тараса Яворського взято під варту

27 липня 2017, 12:05

Юнака, який побив екс-заступника міського голови Тараса Яворського взято під варту

  До Коломийського міськрайонного суду для визначення запобіжного заходу доставлено особу, яку досудове слідство Коломийського відділу поліції підозрює у вчиненні злочину передбаченого ч.1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

  Досліджуючи надані матеріали справи, судом встановлено, що 24 липня 2017 року близько 05.00 год., підозрюваний житель Коломиї, 2001 року народження перебуваючи біля кіоску «Пан Коцький» по вул. Привокзальній, що в м. Коломия, діючи умисно, усвідомлюючи протиправний та суспільно-небезпечний характер своїх дій, маючи на меті спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень, у ході словесного конфлікту, на грунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, побив Яворського Тараса Орестовича, 1971 року народження, в результаті чого спричинив тілесні ушкодження у вигляді забою головного мозку, перелому кісток черепа, множинних забійних саден м’яких тканин голови.

   Вивчивши всі матеріали додані органом поліції, суд застосував щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб.

   Тримання під вартою підозрюваного здійснюватимуть в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ.

    

 Головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю                                       Ірина Гладуняк