flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд резонансної справи

21 березня 2024, 11:21

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області з метою підвищення авторитету судової влади, широкого інформування громадськості про резонансні справи, що розглядаються в суді, а також реалізації принципів доступності та неупередженості здійснення правосуддя, повідомляє:

 

Колегією суддів вказаного суду продовжується розгляд резонансного кримінального провадження стосовно журналіста, який обвинувачується в державній зраді та перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань, передбачених ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 114-1 КК України.

У судове засідання захисник обвинуваченого не з`явилася.

Обвинувачений Руслан КОЦАБА, беручи участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, заперечував проти продовження розгляду провадження за відсутності його захисника.

У відповідності до ч. 1 ст. 324 КПК України участь захисника в даному кримінальному провадженні є обов’язковою, у зв’язку з чим, судове засідання, призначене о 16.00 год. 19 березня 2024 року було відкладено.

Суд, враховуючи різницю в часі, у зв’язку з перебуванням обвинуваченого в м. Нью-Йорк, для забезпечення його можливості брати участь у судовому засіданні, призначив наступне судове засідання о 16.00 год. 11 квітня 2024 року.

Головуючий суддя – Олександр КАЛИНЮК

Судді – Богдана БЕРКЕЩУК, Марія ЯРЕМИН.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 344/15880/18.