flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15 квітня 2016 року в Коломийському міськрайонному суді провели фокус-групу

18 квітня 2016, 15:43

15 квітня 2016 року в Коломийському міськрайонному суді провели фокус-групу

     15 квітня 2016 року, судді та працівники Коломийського міськрайонного суду спільно з представниками Молодіжного громадського центру «Еталон» провели фокус-групу щодо виконання рекомендацій, отриманих судом в результаті досліджень задоволеності відвідувачів за методологією КГЗ.

      З вступним словом до учасників заходу звернувся голова Коломийського міськрайонного  суду Володимир Пятковський, який підкреслив вагомість даного опитування. Адже основною метою оцінювання з використання методології карток громадського звітування (КГЗ) є отримання інформації, що використовується для прийняття управлінських рішень та розробки планів дій, спрямованих на вдосконалення роботи суду.

      Про мету опитування, конкретні цілі та очікувані результати говорив Іван Ватутін  - представник Молодіжного громадського центру «Еталон».   

      До обговорення питань, які виникали під час дискусії, активно залучились представник Молодіжного громадського центру «Еталон» - Олена Ватутіна та решта учасників фокус-групи, які розповіли про першочергові завдання суду, які допоможуть   усунути проблеми та недоліки як в організації роботи суду так і в стосунках з відвідувачами суду.

     По закінченню учасники висловили подяку за проведення заходу та надію на ефективну співпрацю в майбутньому.