flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

21-22 квітня 2016 року з робочим візитом на Івано-Франківщині перебував Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк.

26 квітня 2016, 09:05

21-22 квітня 2016 року з робочим візитом на Івано-Франківщині перебував Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк.

 

          21 квітня 2016 року у Великому конференц-залі готелю «Станіславів» відбулася спільна нарада на тему: »Підсумки організаційного забезпечення судів Івано-Франківської області. Перспективи та розвиток судової гілки влади». Присутні мали можливість наглядно ознайомитися та проаналізувати ситуацію з оплатою праці та фінансуванням капітальних видатків як в судовій системі України в цілому так і в судах області зокрема, яка склалася за минулий рік та перший квартал 2016 року.

         В межах поїздки, 22 квітня 2016 року Зеновій Холоднюк, начальник територіального управління ДСА України в Івано-Франківській області Оксана Рибак та голова Апеляційного суду Івано-Франківської області Богдан Гриновецький відвідали Коломийський міськрайонний суд.  

         Гостей зустріли голова суду Володимир П»ятковський, судді та працівники апарату, а також голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков, голова Коломийської районної ради Роман Дячук та представники засобів масової інформації.

         Очільник Державної судової адміністрації України після огляду приміщення суду та ознайомлення з умовами роботи суддів і працівників апарату суду прийшов до переконання щодо необхідності будівництва нового приміщення Коломийського міськрайонного суду. Під вказані цілі Коломийською міською радою у січні 2009 року суду передано у постійне користування земельну ділянку розміром 0.40 га у м. Коломиї по проспекту Грушевського.

          Спілкування з високим гостем додало оптимізму та енергії всім працівникам судової гілки влади Івано-Франківщини у такий складний та невизначений для судової влади час.