flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд справи про вчинення адміністративного корупційного правопорушення

26 квітня 2016, 15:51

Продовжується розгляд справи про вчинення адміністративного корупційного правопорушення

 

   Коломийським міськрайонним судом продовжується розгляд справи про адміністративне правопорушення відносно особи Б. про вчинення адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-7 КУпАП

 

  Нагадаємо, в протоколі зазначено, що особа не повідомила про конфлікт особистого й службового інтересів.

   Справа про адміністративне правопорушення знаходяться на розгляді в судді Калинюка О. П.  

   До призначення на цю посаду новообраний керівник управління освіти працював заступником директора Коломийської гімназії ім. М. Грушевського. Після того, як очолив управління, підписав наказ про призначення на посаду заступника директора гімназії, свою дружину, на 0,5 ставки в порядку суміщення посад, згідно строкового договору до 31 травня 2016 року.

  На підставі цього наказу директор гімназії видав наказ про призначення на посаду свого заступника вказану особу.

   Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, в судовому засіданні свою вину заперечила з підстав того що, згідно зі статутом гімназії кандидатуру на посаду заступника директора подає безпосередньо сам директор, а призначає - управління освіти. Отже прямого підпорядкування, виходячи із посадових обов’язків начальника управління освіти над заступником директора гімназії немає, заробітню плату нараховує бухгалтерія гімназії. Також очільник управління освіти підкреслив недосконалість антикорупційного законодавства щодо відповідальності, що стосуються конфлікту інтересів.

   Розгляд справи відкладено до 09 год 10 хв. 12 травня 2016 року.