flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні колеги! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

23 червня 2017, 14:28

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.

Щиро бажаю всім витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі. Сподіваюся, що слово „чиновник” поступово набиратиме іншого значення і звучання, означаючи: товариськість, розуміння людських проблем і спосіб їх вирішення. Будьмо ж тактовними, ввічливими, толерантними. І цим самим завоюємо ще більшу довіру співвітчизників!

Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

 

 

В. о. голови суду                                                                Богдана Беркещук