flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-секретар суду Ірина Гладуняк взяла участь в семінарі на тему: «Зв’язки з громадськістю в судах »

05 жовтня 2017, 16:15

Прес-секретар суду Ірина Гладуняк взяла участь в семінарі на тему: «Звязки з громадськістю в судах »

     3–4 жовтня 2017 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України провело семінар  для спеціалістів із забезпечення  зв’язків зі ЗМІ (прес-секретарів) місцевих та апеляційних судів на тему: “Зв’язки з громадськістю в судах”.

    З вступним словом до учасників заходу звернулася директор Львівського регіонального відділеня Оксана Польна, яка підкреслила вагомість даного семінару та розповіла про ідею та мету організації заходу.

    Для проведення семінару запрошено суддю Львівського окружного адміністративного суду, кандидата юридичних наук, члена Ради суддів України Олександра Сасевича, суддю-спікера Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області, кандидата юридичних наук Тамаза Деметрадзе, прес-секретаря господарського суду Львівської області, доцента кафедри теорії і практики журналістики Львівського національного університету ім. І.Франка, кандидата наук із соціальної комунікації Наталію Шайду, фахівця-експерта з комунікацій у системі правосуддя, члена Національної спілки журналістів Ольгу Давид  та психолога, психотерапевта, магістра філософії Ольгу Уралову.

      До обговорення питань, які виникали під час дискусії, активно залучились представники апаратів судів, які розповіли про першочергові проблеми в роботі прес-секретаря суду. У свою чергу доповідачі наводили приклади, які допоможуть усунути проблеми та недоліки як в організації роботи суду в цьому напрямку так і в стосунках з громадськістю.

      У ході заходу учасники обговорили питання підвищення авторитету судової влади в українському суспільстві, правила висвітлення судами діяльності судів та суддів у соціальних мережах та організацію медіа-супроводу діяльності суду. Окрему частину заходу було спрямовано на вивчення кризових ситуацій та управління ними, порядку організації і проведення прес-конференцій та брифінгів, удосконаленню навичок написання прес-релізу і прес-анонсу.

     По закінченні семінару всі учасники отримали сертифікати про проходження навчання.

     У заході взяла участь прес-секретар суду Ірина Гладуняк

 

Головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю                                       Ірина Гладуняк