flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Етика працівників апаратів судів

23 жовтня 2017, 15:01

Етика працівників апаратів судів

     У Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України, 20 жовтня 2017 року  пройшов семінар на тему «Особиста, професійна та організаційна етика працівника апарату суду», участь в якому прийняла заступник керівника апарату суду Любов Хриптун.

    Вступними словами семінар відкрила директор регіонального відділення Оксана Польна, яка підкреслила вагомість даного семінару та розповіла про ідею та мету організації заходу.

    Для проведення семінару запрошено суддів Інну Плахтій та Ганну Шендрікову, заступника начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області Марію Коник та психолога Олену Кальбус.

    У ході семінару слухачі розглянули основи етики поведінки державного службовця, як невід’ємну складову суспільної довіри, обговорили приклади конфлікту інтересів у діяльності апарату суду, детально проаналізували поведінку працівника апарату суду в стресовій ситуації. Учасники заходу виконали практичні завдання та презентували результати виконання колегам у групі. Із психологом слухачі пропрацювали деякі вправи для підтримання психологічного здоров’я.

     По закінченні семінару всі учасники отримали сертифікати про проходження навчання.

     Головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю                                       Ірина Гладуняк