flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За незаконне придбання та зберігання психотропної речовини без мети збуту засуджено особу

02 листопада 2021, 15:43

       29 жовтня 2021 року Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області розглянув кримінальне провадження стосовно жителя Коломийського району, який незаконно придбав та зберігав психотропну речовину без мети збуту (ч.1 ст. 309 КК України).                                                       

       Під час судового розгляду встановлено, що у жовтні 2021 року у одному із сіл Коломийського району працівники поліції під час проведення огляду місця події вилучили поліетиленовий пакет, із вмістом порошкоподібної речовини білого кольору. Дану речовину обвинувачений знайшов на зупинці в місті Коломия та зберігав при собі.   

       При призначенні покарання, суд врахував особу винного, який вперше притягується до кримінальної відповідальності, позитивно характеризується за місцем проживання, не перебуває на обліках в психоневрологічному та наркологічному кабінетах.

       Вироком суду його визнано винним та призначено покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 (сімнадцять тисяч) гривень та стягнуто на користь держави 1 029 (одну тисячу двадцять дев’ять) гривень 72 копійки витрат за проведення експертизи.                                                       

       Вирок законної сили не набрав.                                             

       Пресслужба суду