flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-секретар суду навчається в медіа школі

09 листопада 2017, 16:57

     Найочікуваніший проект цієї осені від Space UP - Kolomyia Media School! Kolomyia Media School - це навчальний проект, котрий має на меті створення нової медіа культури в місті Коломия, шляхом проведення піврічної школи, результатом якої буде створення якісно-нового медіа-ресурсу.

   Проект триватиме півроку, попереду якого лекції надзвичайно крутих спікерів, як Отар Довженко, Софія Дейчаківська, Катерина Шаповал, Єва Якубовська, Лєра Лауда, Катерина Котвіцька та багато інших.

     Kolomiya Media School стартувала і першим лектором стала журналістка та редактор рубрики "Бізнес" всеукраїнського журналу "Новое Время" Катерина Шаповал, яка поділилася невеличкими секретами медійника та розповіла про свій досвід, етику та її роль у житті професіонального журналіста. 
Приємним є те, що учасники школи активні допитливі слухачі, яким небайдужа журналістика та її розвиток і вплив на місто.

     Одним із головних завдань прес-секретаря суду є забезпечення розвитку інформаційних зв’язків між судом та пресою, тому Ірина Гладуняк, як головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю бере участь у даному навчальному проекті задля пізнання професії журналіста із середини.

   

 Прес-служба