flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч представників суду зі студентами

27 листопада 2017, 15:56

24 листопада 2017 року суддя-спікер Коломийського міськрайонного суду Віктор Васильковський та прес-секретар суду Ірина Гладуняк провели для студентів юридичного факультету Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького практичне завдання на тему «Комунікація в судових органах» з курсу «Соціальна комунікація».

Під час лекції суддя розповів студентам про основні категорії та особливості розгляду справ, які є найчисленнішими в суді та останні законодавчі зміни. Окрема увага в ході зустрічі була приділена основним аспектам роботи судді-спікера.

«Посада судді вимагає ґрунтовних знань не лише в сфері юриспруденції, але і в податковому законодавстві, економіці та фінансах. Це надзвичайно цікава професія, яка потребує великої відповідальності та професіоналізму в умовах практично ненормованого робочого дня», - зазначив суддя–спікер Віктор Васильковський .

Суддя відповів на поставлені студентами запитання, які стосувались його особистого досвіду роботи та останніх резонансних справ.

Прес-секретар Ірина Гладуняк вказала, що головним завданням суду є повернення довіри громадян до судочинства, задля чого проводяться зустрічі суддів із студентами, школярами та представниками преси, щоб підкреслити відкритість суду. Також наголосила на важливості комунікації у будь-якій сфері діяльності та закликала студентів докласти максимум зусиль для того, щоб стати найкращими в своїй професії, а це насамперед розвиток та самовдосконалення.  

На завершення учасники заходу висловили взаємне задоволення від зустрічі та домовились продовжувати співпрацю.