flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд готується до проведення Всеукраїнського тижня права

28 листопада 2017, 09:17

Суд готується до проведення Всеукраїнського тижня права

   Кабінет Міністрів України затвердив план заходів з проведення 8-13 грудня 2017 року Всеукраїнського тижня права. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 579-р.

    На виконання вищевказаної постанови у межах Тижня права в Коломийському міськрайонному суді планується, зокрема, оформити та розмістити тематичні плакати з інформацією про права людини, провести опитування відвідувачів, шляхом заповнення анкет на тему «Реалізаця та захист прав людини», провести бесіди, дискусії з студентством з питань захисту прав людини,  провести у навчальних закладах Всеукраїнський урок «Права людини», а також провести інсталяцію судового процесу, а саме умовне судове засідання, яке демонструє особливості дійсного судового процесу.

    Зазначимо, відповідно до Указу Президента України Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

   Про детальний план заходів повідомимо додатково.

 

Прес-служба