flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд кримінального провадження щодо особи, яка підозрюється у смерті жінки

30 листопада 2017, 16:01

Продовжується розгляд кримінального провадження щодо особи, яка підозрюється у смерті жінки

          Нагадаємо, під час досудового розслідування встановлено, що 08 серпня 2017 року близько 12 год 00 хв. обвинувачений перебуваючи на вулиці поряд зі своїм будинком у с. Марківка Коломийського району, разом із знайомим чоловіком познайомились з особою Б., яку надалі запросив до свого будинку. Знаходячись у приміщенні під час розпивання алкогольних напоїв у обвинуваченого на побутовому грунті виник конфлікт з особою Б. в ході якого озброївшись молотком наніс не менше 7 ударів у голову потерпілої особи від чого та померла на місці події. З метою приховування слідів злочину обвинувачений вивіз тіло потерпілої у лісопосадку, де намагався знищити шляхом спалення. 

       Таким чином, особа К. за свої дії, які виразились у вбивсті, тобто умисному протиправному заподіянні смерті особі Б., обґрунтовано обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

       Розгляд справи триває, кримінальне провадження призначено до судового розгляду колегією суддів на 15.30 год 11 грудня 2017 року.

       Запобіжний захід тримання під вартою продовжено на строк 60 днів до 28 січня 2018 року.    

  

Прес-служба