flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшла справа щодо чоловіка, який згвалтував неповнолітнього

18 січня 2018, 12:47

До суду надійшла справа щодо чоловіка, який зґвалтував неповнолітнього

   На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з Коломийської місцевої прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про  вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 153 КК України

      Під час досудового розслідування встановлено, що 15 жовтня 2017 року, підозрюваний раніше неодноразово судимий за скоєння корисливих злочинів, житель Коломийського району, перебуваючи у приміщенні житлового будинку співмешканки в с. Кийданці Коломийського району, маючи на меті насильно задовольнити статеву пристрасть неприродним способом вступив у статеві зносини із неповнолітнім сином співмешканки, 2002 року народження.

       Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 2 ст. 153 КК України, як (задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування та використання безпорадного стану щодо неповнолітнього). Відповідальність за вчинене згідно закону карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

       Кримінальне провадження розглядає суддя Потятинник Ю. Р.

       На даний час обвинувачений перебуває під вартою в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ.

       Підготовче судове засідання, по даному кримінальному проваженню призначено на 15.00 год  24 січня 2018 року.

 

 

 

Прес-служба суду