flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено чоловіка, який вчиняв напади на жінок

22 березня 2018, 17:07

 

     Вчора, Коломийський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про вчинення нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством і призначив покарання винуватій особі Д. у вигляді позбавлення волі строком вісім років з конфіскацією майна, та стягнув в дохід держави – 2869,50 гривень витрат за проведення судових експертиз.  

    До суду поступило кримінальне провадження про обвинувачення особи за статтею 187 ч. 2 КК України, уродженця міста Коломиї, 1983 року народження, жителя села Чехова, Коломийського району Івано-Франківської області, неодноразово судимого за особливо тяжкі злочини, у тому числі і за ст. 187 ч. 2 КК України.  

    09 жовтня 2016 року обвинувачений, з 8 до 9 год. у місті Коломиї з метою заволодіння чужим майном вчинив чотири епізоди розбою на молодих жінок, погрожуючи їм насильством небезпечним для життя та здоров’я шляхом прикладання до горла ножа господарсько-побутового призначення та відкрито заволодів їхніми грошовими коштами.

      Потерпілим в процесі досудового розслідування відшкодовано частину матеріальних збитків.

     По одному епізоду щодо розбійного нападу, обвинуваченого виправдано у зв’язку з неявкою потерпілої на розгляд справи.

     Слід зазначити, що під час досудового слідства до обвинуваченого було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

    На вирок суду може бути подана апеляція протягом тридцяти днів. 

 

 

Прес-служба суду