flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Унікальний простір взаємодії професіоналів у сфері PR це "PRrally"

28 березня 2018, 14:01

    «PRrally» – це освітня соціальна ініціатива Івано-Франківського Університету Короля Данила для студентів і практиків у галузі зв’язків з громадськістю, реклами та комунікацій в широкому сенсі цього слова.

 У п’ятницю, 23 березня 2018 року уже втретє експерти і визнані майстри своєї справи в області  public relations зібралися в Івано-Франківську, щоб поділитися своїм досвідом і в неформальній атмосфері поспілкуватися з молодими фахівцями в сфері комунікацій.

    Для проведення конференції запрошено відомих спікерів, а саме українського журналіста і телеведучого Миколу Вересня, члена правління Всеукраїнської рекламної коаліції, співзасновницю World Communication Forum Association Ірину Золотаревич, експерта з комунікацій, керівника прес-служби ПАТ «Кредобанк» Віктора Гальчинського, кандидата наук із соціальних комунікацій, прес-секретаря Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ Лілію Шутяк та багато інших спеціалістів у сфері комунікацій.

  «PRrally» – це унікальний простір взаємодії студентів та професіоналів у сфері PR та реклами, де відбувається обмін досвідом та натхненням.

    У заході взяла участь головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю Коломийського міськрайонного суду Ірина Гладуняк.

 

Прес-служба