flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшла справа щодо чоловіка, який згвалтував малолітню

04 квітня 2018, 15:09

 

   На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з Коломийської місцевої прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про  вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 152 КК України

      Під час досудового розслідування встановлено, що 09 січня 2018 року, підозрюваний раніше не судимий, житель Косівського району, перебуваючи у приміщенні житлового будинку співмешканки в с. Кривоброди Косівського району, із застосуванням психологічного насильства та з використанням безпорадного стану потерпілої через юний вік, вступив у статеві зносини із малолітньою дочкою своєї співжительки, 2004 року народження, всупереч її волі. 

       Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 4 ст. 152 КК України, як (зґвалтування малолітньої, тобто статеві зносини з використанням безпорадного стану потерпілої особи). Відповідальність за вчинене згідно закону карається позбавленням волі на строк від десяти до пятнадцяти років.

        Кримінальне провадження розглядається колегіально: головуючий суддя – Веселов В. М., судді – П’ятковський В. І. та Беркещук Б. Б.    

       На даний час обвинувачений перебуває під вартою в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ.

       Підготовче судове засідання, по даному кримінальному проваженню призначено на 13.20 год  18 квітня 2018 року.

 

 

 

Прес-служба суду