flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Учні двох шкіл Коломийського району завітали до суду

11 грудня 2018, 17:00

Уже традиційними стали екскурсії для учнівства у  Коломийському міськрайонному суді, за допомогою  яких юне покоління не лише ознайомлюється з принципами роботи судочинства, а й підвищує довіру до судової системи.

     Сьогодні до суду завітали учні 8-9 класів Молодятинської та Нижньовербізької загальноосвітніх шкіл. Під час зустрічі, яку провели прес-секретар суду Ірина Гладуняк та керівник відділу прийому реєстрації та видачі судових документів Михайло Прислупський, школярі  дізнались багато цікавої та корисної інформації про роботу установи.

     З чого починається судовий процес, як працюють сторони,  як  суддя   веде  судове засідання  та  оголошує рішення – усі ці тонкощі роботи суду пізнала молодь. Представники суду у вільній розмові розповіли школярам про специфіку роботи суду, зазначивши про основні напрямки діяльності судової установи у їх взаємодії, як єдиного цілісного механізму.

     По закінченню зустрічі відвідувачі були присутніми на судовому засіданні. 

           Молодь залишилась задоволеною та сповненою враженнями, а дехто навіть пообіцяв повернутись у стіни Коломийського міськрайонного суду вже дипломованим юристом.

 

 

Прес-служба суду