flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За незаконне придбання, зберігання та збут незаконно виготовленого пального засуджено особу

03 вересня 2021, 10:15

       01 вересня 2021 року Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області розглянув кримінальне провадження стосовно коломиянина, який незаконне придбав з метою збуту, зберігагав з цією метою та збував незаконно виготовлене пальне (ч.1 ст. 204 КК України).           

       Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений, будучи службовою особою, у січні 2021 року придбав по низьких цінах неякісне пальне, яке в подальшому збував через мережу автозаправних станцій на території Івано-Франківської області.                       

        Вироком суду затверджено угоду про визнання винуватості між прокурором та обвинуваченим та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 7000 (семи тисяч) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 119000 (сто дев’ятнадцять тисяч) гривень, з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.                     

       Згідно з угодою, обвинувачений беззаперечно визнав себе винуватим у вчиненні злочину, не заперечує обставин вчинення інкримінованих йому злочинів, що викладені в обвинувальному акті.                                           Вирок законної сили не набрав.  

       Пресслужба суду