flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Візит майбутніх юристів до суду

07 вересня 2021, 15:22

      Сьогодні до Коломийського міськрайонного суду завітали студенти 1 курсу Коломийського економіко-правового фахового коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.                                    

        Гості довідалися  багато нового та цікавого про Коломийський міськрайонний суд та про судову систему в цілому.            

        Керівник апарату суду  Оксана Ваташко  розповіла майбутнім юристам  про юрисдикцію суду,  його структуру  та організацію роботи Коломийського міськрайонного суду та запропонувала студентам ознайомчу екскурсію.    

        Під час екскурсії  приміщенням суду студенти відвідали  відділ прийому реєстрації та видачі судових документів,  відділ документального забезпечення з розгляду цивільних  та адміністративних справ, відділ документального забезпечення з  розгляду  кримінальних (справ)  проваджень та справ про адміністративні правопорушення, зали судових засідань , приміщення для конвою та кімнати для утримання обвинувачених.    Зустріч відбувалася у жвавій дискусії та дружній  атмосфері. 

       Варто зазначити, що у стінах суду завжди раді бачити молодь, яка хоче більше дізнатися про роботу суду та побачити все зсередини і в майбутньому може поповнити лави  працівників судової системи.                            

       Пресслужба суду