flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості з нагоди Дня юриста

08 жовтня 2021, 11:02

           Ранок в Коломийському міськрайонному суді розпочався з приємної несподіванки для працівників суду. Керівництво усіх радо зустрічало із запашною кавою, смаколиками та фруктами.
           З нагоди відзначення професійного свята – Дня юриста в суді відбулась урочиста нарада. З вітальним словом до присутніх звернувся голова суду Віктор Васильковський, та побажав всім міцного здоров'я, наполегливості, терпіння, натхнення та здійснення мрій як в особистому житті, так і на професійній ниві.
На закінчення святкової наради, за значний вклад у зміцненні авторитету судової влади, високий професіоналізм та багаторічну працю                   Почесною грамотою Ради суддів України нагороджено провідного спеціаліста Наталію Нисімук, грамотою Ради суддів України секретарів суду: Галину Прокопів, Надію Івасютин, Галину Мельник та судового розпорядника Надію Ковацюк, грамотою ТУ ДСА України в Івано-Франківській області – Тетяну Нефьодову, грамотами Івано-Франківської обласної державної адміністрації - помічників суддів Оксану Дідорак, Наталію Костромін та старшого секретаря суду Галину Гаєву.