flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Коломийський міськрайонний суд відвідали національні експерти з впровадження судової реформи проекту ЄС "Право-Justice"

16 вересня 2022, 09:17

              15 вересня 2022 року, в рамках Ініціативи « Модельні суди»    Коломийський міськрайонний суд відвідали  національні експерти з впровадження судової реформи проекту ЄС "Право-Justice" Поліна Лі та Наталія Цап.

              Ціль  візиту – ознайомлення із організацією роботи суду,  умовами  роботи працівників апарату суду, труднощі, які виникають у  процесі  діяльності суду,  а також  обмін досвідом та своїми  напрацюваннями.

             В ході даної зустрічі керівник апарату суду  Оксана Ваташко  провела гостям ознайомчу екскурсію та розповіла  про напрацювання, які вдалося реалізувати у  суді, а саме  інтегровану рецепцію суду. Впровадження даного  напрацювання  - це  ефективне управління  потоком людей, що полегшило оптимізацію навантаження на працівників апарату суду шляхом мінімілізації прямої взаємодії відвідувачів суду з працівниками апарату суду.

             Звичайно, розуміючи ситуацію, яка на даний час виникла у нашій державі через агресію рф,  втілити у життя  всі напрацювання та ініціативи із-за фінансової неспроможності  не вдається. 

 

            Віримо у нашу Перемогу та Збройні Сили України.

 

 

Пресслужба суду