flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Коломийському міськрайонному суді відбулись урочистості з нагоди представлення відремонтованого залу судового засідання та Дня юриста

09 жовтня 2015, 15:09

У Коломийському міськрайонному суді відбулись урочистості з нагоди   представлення відремонтованого залу судового засідання та Дня юриста

Приємною подією для працівників суду стало представлення відремонтованого залу судового засідання № 1. Голова суду висловив щиру подяку Територіальному управлінню Державної судової адміністрації в Івано-Франківській області, ТзОВ АПК «Доброта»  та колективу суду за допомогу і підтримку у здійсненні ремонту залу судового засідання.

   Бути юристом – почесно і відповідально, саме такими словами розпочалась друга частина урочистостей, що відбулись у Коломийському міськрайонному суді. Відкриваючи наступну частину святкового заходу, голова суду Володимир П»ятковський наголосив колегам-правникам на великій місії, що на них покладена – захищати конституційні права і свободи громадян України, моральність і милосердя. Саме юристам, зазначив Володимир Іванович, належить чільне місце у формуванні правової культури суспільства, поваги до Закону, правової політики держави загалом.
    «Без перебільшення сьогодні хочеться зазначити: юристи - інтелектуальний потенціал нації. Для українського суспільства професія юриста дуже важлива, адже саме зараз, коли відбувається процес розвитку правової держави, на правників покладено обов’язок щодо утвердження принципу верховенства права шляхом посилення правових гарантій населення, підвищення правосвідомості та правової культури українців. І я вірю, що кожен з Вас саме такі ідеї сповідує в своєму професійному житті. Однак, успішний у своїй роботі тільки той, хто її любить, поважає та працює над собою. » - зазначив Володимир П»ятковський.
    В ході урочистого заходу з нагоди відзначення Дня юриста окремих працівників суду нагороджено грамотами та подяками за сумлінне виконання своїх обов’язків.