flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Коломийському міськрайонному суді студенти здобувають практичні знання

18 травня 2018, 14:19

    Практика студентів є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки високопрофесійних кадрів.

    Щороку студенти юридичного спрямування з різних вищих навчальних закладів України проходять навчальну, виробничу та переддипломну практику у Коломийському міськрайонному суді. Фахівці суду допомагають майбутнім правникам закріпити свої теоретичні знання на практиці, оволодіти сучасними методами та формами організації в галузі їхньої майбутньої професії.

    Наразі у стінах Коломийського міськрайонного суду здобувають практичні знання студенти четвертого курсу, що навчаються за спеціальністю «Правознавство» у Коломийському економіко-правовому коледжі  – Вікторія Бойко, Панькевич Євстахій та Галина Мальханова.

     Під час проходження практики студенти ознайомлюються зі структурою і діяльністю суду, вивчають нормативні матеріали, що регламентують роботу суду, знайомляться з методами вивчення та узагальнення судової практики, беруть участь у судовому засіданні при розгляді справ, вивчають роботу щодо організації діловодства суду і розподілу обов’язків між працівниками, прийому і відправки кореспонденції, прийому та обліку апеляційних скарг, організації архіву суду і зберігання справ, розглянутих у суді.

 

 

 Прес-служба суду