flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГЛЯДОВА ЕКСКУРСІЯ МАЙБУТНІІХ ЮРИСТІВ

10 вересня 2013, 13:22

ОГЛЯДОВА ЕКСКУРСІЯ МАЙБУТНІІХ ЮРИСТІВ

 

      06 вересня 2013 року до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області завітали студенти першого курсу Економіко-правового колледжу.

     Консультант суду Прислупський М. М. та помічних голови суду Дорошенко В. М.  провели для студентів екскурсію та розповіли про головну місію та ключові цінності судової системи в цілому, детально розповіли про структуру та порядок роботи Коломийського міськрайонного суду. До уваги студентів були представлені презентаційні матеріали про структуру суду та основні обов’язки працівників суду. Консультант суду та помічник голови суду розповіли студентам, що багато цікавої та корисної інформації розміщено на веб – сайті суду в складі офіційного веб – порталу «Судова влада України».

     Наприкінці зустрічі громадяни, учні та їх викладач подякували керівництву суду за організацію проведеного заходу, який дав змогу в реаліях побачити роботу всього суду.

     В свою чергу керівництво суду запропонувало організовувати подібні заходи і в майбутньому для підвищення юридичної обізнаності підростаючого покоління.

     Працівники суду побажали студентам успіхів у навчанні та вихованні правосвідомості.