flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ХРЕЩЕНИЙ БАТЬКО-ПЕДОФІЛ

17 вересня 2013, 16:56

ХРЕЩЕНИЙ БАТЬКО-ПЕДОФІЛ
   Щодо чоловіка, якого підозрюють у вчиненні дій, з метою задоволення своїх статевих потреб, розбещуючи малолітню дівчинку, Коломийським міськрайонним судом застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 В п’ятницю, 13 вересня 2013 року, до Коломийського міськрайонного суду, під вартою було доставлено мешканця Коломийського району, 1982 року народження, якого правоохоронні органи підозрюють у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ст.156 ч. 2 КК України.
 
Слідчий СВ Коломийського МВ УМВС звернувся в суд із клопотанням про обрання запобіжного заходу, стосовно даної особи, яка з метою задоволення свої статевих потреб, прагнучи вчиняти дії сексуального характеру з дитиною, під час відвідання сім’ї своїх кумів, залишаючись наодинці із малолітньою похресницею, 2006 року народження, оголював статеві органи останньої, цілував та непристойно торкався їх, тобто розбещував малолітню дівчинку. Дані розпусні дії вчиняв неодноразово, в період часу з березня 2013 року по серпень 2013 року.
  Прокурор в засідання довів наявність обґрунтованої підозри у вчиненні хрещеним батьком-педофілом злочину, оскільки його вина повністю підтверджується зібраними в кримінальному провадженні доказами, а саме, показаннями свідків.
   Враховуючи все вищенаведене, Коломийський міськрайонний суд ухвалив застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, щодо мешканця Коломийського району, 1982 року народження, неодруженого, раніше не судимого, підозрюваного у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ст.156 ч. 2 КК України на строк два місяці із моменту затримання.