flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшла справа щодо чоловіка, який отримав неправомірну вигоду у великому розмірі

23 липня 2018, 16:07

До суду надійшла справа щодо чоловіка, який отримав неправомірну вигоду  

     На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з прокуратури Чернівецької області надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ст. 368 ч. 3 КК України, особою, 1975 року народження,  уродженець с. Брустурів, Косівського району, Івано-Франківської області, житель с. Старі Кути, Косівського району Івано-Франківської області

      Під час досудового розслідування встановлено, що обвинувачений працюючи на посаді начальника Сокирянської ОДПІ ГУ ДФС у Чернівецькій області, будучи службовою особою у період квітня – вересня 2017 року, перебуваючи на території Чернівецької та Івано-Франківської областей, діючи умисно, погодився на пропозицію неправомірної вигоди та одержав для себе від представника товариства з обмеженою відповідальністю неправомірну вигоду в загальній сумі 200000 гривень, за підписання позитивного висновку перевірки товариства з обмеженою відповідальністю про наявність у цього товариства підстав для бюджетного відшкодування, а також за вирішення питання та забезпечення здійснення бюджетного відшкодування вказаному підприємству податку на додану вартість у сумі 4 309 559 гривень.

      Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ст. 368 ч. 3 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах третіх осіб будь-якої дії з використанням службового становища, предметом якого була неправомірна вигода у великому розмірі, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище).

       Кримінальне провадження розглядає суддя  Потятинник Ю. Р.  

       Підготовче судове засідання, по даному кримінальному проваженню призначено на 09.30 год  24 вересня 2018 року.

 

 

 

Прес-служба суду