flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Іноземця взято під варту

21 березня 2019, 09:37

 

   До Коломийського міськрайонного суду для визначення запобіжного заходу доставлено особу, яку досудове слідство Коломийського відділу поліції підозрює у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 статті 15, ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України (закінчений замах на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

  Досліджуючи надані матеріали справи, судом встановлено, що житель міста Коломиї, 1995 року народження, громадянин Узбекистану, раніше судимий, - перебуваючи біля місцевого кафе на грунті неприязних відносин з потерпілим 1985 року народження, наніс останньому декілька ударів ножем в різні   ділянки тіла, та зник з місця вчинення злочину.

Потерпілого доставлено до Коломийської центральної районної лікарні.

Злочин у вчинення якого підозрюється молодик відноситься до категорії особливо тяжких злочинів, за вчинення якого передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

    Вивчивши всі матеріали додані органом поліції, суд застосував щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб до 19 травня 2019 року.

     Тримання під вартою підозрюваного здійснюватимуть в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ.

  

 

 Прес-служба суду