flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглянуто кримінальне провадження про порушення положень Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні»

19 листопада 2013, 17:04

                    18 листопада 2013 року під Коломийським міськрайонним судом під головуванням судді П»ятковського В.І. розглянуто кримінальне провадження відносно громадянки В., 20-річної дівчини, за зайняття останньою гральним бізнесом.
Так в порушення положень Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» від 15 червня 2009 року, яким забороняється гральний бізнес та участь в азартних іграх на території України, обвинувачена організувала зайняття забороненим видом господарської діяльності в приміщенні одного з інтернет-клубів м. Коломия Івано-Франківської області.
Зокрема обвинувачена надала відвідувачу даного закладу послугу доступу до азартних ігор в мережі Інтернет через ігрові програмні забезпечення, під час якого відвідувач вніс ставку шляхом передачі коштів обвинуваченій в сумі 50 грн., та згодом отримав від неї виграш у розмірі 80 грн.
                   Відповідно до вимог закону дане кримінальне правопорушення карається штрафом від 10 000 до 40 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання.
Вироком Коломийського міськрайонного суду громадянку В. визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 203-2 ч.1 КК України та оштрафовано, із врахуванням ч.1 ст. 69 КК України, на 127 500 грн. із конфіскацією грального обладнання, яке було вилучено із комп»ютерного закладу під час досудового розслідування.