flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Змінено міру запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою в зв»язку з пошкодженням електронного засобу контролю.

22 листопада 2013, 16:18

  Змінено міру запобіжного заходу з домашнього арешту
на тримання під вартою в зв»язку з пошкодженням електронного засобу контролю.

                      Суддя Коломийського міськрайонного суду Веселов В.М. розглянув клопотання Коломийського МВ УВМС України в Івано-Франківській області про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою відносно обвинуваченого К., який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ст.185 ч.3 КК України, а саме таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло. Останній, будучи ознайомлений з порядком носіння електронного засобу контролю та поставлених на нього обов’язків, порушив умови виконання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, навмисно пошкодивши ремінець електронного засобу контролю самовільно покинув місце свого проживання. 
                     Враховуючи те, що обвинувачений був ознайомлений з порядком носіння електронного засобу контролю та поставлених на нього обов’язків порушив умови виконання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, а також те, що він може переховуватись від органів суду, також з метою запобігання можливого ризику повторності вчинення злочину обвинуваченим, суддя задоволив подане клопотання.