flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшла справа щодо журналіста Руслана Коцаби

18 квітня 2019, 10:01

    На розгляд до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області з Івано-Франківського апеляційного суду надійшов обвинувальний акт про  вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 111, частиною першою статті 114-1 Кримінального кодексу України.

      Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений,  уродженець та житель м. Івано-Франківська, 1966 року народження раніше не судимий, журналіст, обвинувачується у державній зраді, перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань  в особливий період.

         Кримінальне провадження у вказаній справі розглядає колегія суддів.  

     Справу призначено до підготовчого судового засідання на 10:00 24 липня 2019 року з урахуванням перебування суддів у частинах основних щорічних відпусток з 25 квітня 2019 року по 19 липня 2019 року .

 

     У зв’язку з великим суспільним інтересом до розгляду зазначеного обвинувального акта просимо ЗМІ завчасно попередити суд про бажання бути присутніми під час судового розгляду зазначеного обвинувального акта.

   Це надасть змогу підготувати зал судового засідання в якому зможуть розміститись всі бажаючі.

    З будь-яких питань щодо розгляду вищевказаного кримінального провадження  звертайтесь, будь ласка,  до прес-секретаря Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області Ірини Гладуняк за номерами телефонів: (03433) 4-72-39, або пишіть на електронну адресу суду: press@kmm.if.court.gov.ua

Прес-служба суду інформуватиме суспільство про розгляд даної справи.   

 

 

 

  Прес-служба суду