flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшла справа щодо молодика, який обвинувачується у вчиненні трьох кримінальних правопорушень

21 травня 2019, 08:36

 

      На розгляд до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області з Коломийської місцевої прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про  вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 15 частиною першою статті 152, частиною першою статті 122, частиною третьою статті 186  Кримінального кодексу України.

      Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений,  уродженець та житель с. Мишин Коломийського району, 1996 року народження раніше не судимий, обвинувачується у грабежі, нанесенні тілесних ушкоджень та вчиненні дій сексуального характеру .

           На даний час особа утримується під вартою, справу призначено до підготовчого судового засідання на 14:30 29 травня 2019 року.

 

    З будь-яких питань щодо розгляду вищевказаного кримінального провадження  звертайтесь, будь ласка,  до прес-секретаря Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області Ірини Гладуняк за номерами телефонів: (03433) 4-72-39, або пишіть на електронну адресу суду: press@kmm.if.court.gov.ua

Прес-служба суду інформуватиме суспільство про розгляд даної справи.   

 

Прес-служба суду