flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглядається справа щодо групи осіб, які обвинувачуються у торгівлі людьми

14 червня 2019, 09:22

 

 

        На розгляд до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області з прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про  вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною другою статті 146, частиною другою статті 149, частиною другою статті 28, частиною третьою статті 357  Кримінального кодексу України.

      Досудовим розслідуванням установлено, що шестеро обвинувачених з метою незаконного швидкого збагачення за рахунок отримання грошової винагороди під виглядом надання реабілітації хворим від наркотичної та алкогольної залежності, а також їх трудової експлуатації, упродовж 2017-2018 років організували на території м. Коломия та Коломийського району, декілька закладів закритого типу для примусового утримання в умовах ізоляції осіб вказаної категорії. Так звані реабілітаційні центри були призначені для тривалого утримання, проти їх волі з обмеженням їх особистої свободи, використовуючи їхню робочу силу.

           На даний час особи утримуються під вартою, справу призначено до підготовчого судового засідання на 13:30 19 червня 2019 року.

 

    З будь-яких питань щодо розгляду вищевказаного кримінального провадження  звертайтесь, будь ласка,  до прес-секретаря Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області Ірини Гладуняк за номерами телефонів: (03433) 4-72-39, або пишіть на електронну адресу суду: press@kmm.if.court.gov.ua

 

 

Прес-служба суду інформуватиме суспільство про розгляд даної справи.