flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Товариська зустріч з міні футболу

13 грудня 2013, 13:15
Товариська зустріч з міні футболу
      06 грудня 2013 року у м. Коломиї в манежі ФОСК "Прикарпаття" відбулась товариська зустріч між футбольними командами судів Івано-Франківської  та Чернівецької областей, з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.
      Гра виявилась цікавою та видовищною, як по якості так і градусу боротьби на полі. Варто зазначити, що у складі команди господарів грало четверо суддів, а гостей двоє.      Гравці «Буковини», середній вік яких був значно молодший, швидше адаптувалися до умов зального покриття і першими відкрили рахунок. Через кілька хвилин наполегливі атаки команди «Прикарпаття» перетворилися у гол Сергія Іванціва, судового розпорядника Коломийського міськрайонного суду. Надалі до кінця першого тайму гра просувалася з перемінним успіхом і закінчилася з рахунком 2-2.
      У другій половині зустрічі господарі все ж зуміли довести свою перевагу внаслідок досвіду та футбольної майстерності і доля матчу стала переможною для команди «Прикарпаття» з рахунком 7-2.
      У складі команди «Прикарпаття» голи забивали окрім уже названого Сергія Іванціва, помічник заступника голови Апеляційного суду Івано-Франківської області Микола Балагура, граючий тренер футбольної команди «Феміда» Володимир Крижанівський та по два м»ячі суддя Калуського міськрайонного суду Любомир Юрчак і голова Коломийського міськрайонного суду Володимир П»ятковський.
        Окремо слід відзначити надійну гру у захисті капітана команди «Прикарпаття», судді Апеляційного суду Івано-Франківської області, Богдана Гриновецького та постійну активність і самовідданість судді Снятинського районного суду Михайла Калиновськоого, а також впевненість у діях воротаря, помічника судді Івано-Франківського міського суду, Романа Трайтурака.
       Поєдинок до останньої хвилини протримав у напрузі всіх присутніх вболівальників    серед яких були голови апеляційних судів Івано-Франківської і Чернівецької областей Надія Стефанів та Микола Олійник, а також працівники судів.