flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу щодо журналіста Руслана Коцаби відкладено у зв"язку з хворобою судді

22 липня 2019, 10:30

 

    Нагадаємо, що на розгляд до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області з Івано-Франківського апеляційного суду надійшов обвинувальний акт про  вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 111, частиною першою статті 114-1 Кримінального кодексу України.

      Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин К.,  уродженець та житель м. Івано-Франківська, 1966 року народження раніше не судимий, журналіст, обвинувачується у державній зраді, перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань  в особливий період.

         Кримінальне провадження у вказаній справі розглядає колегія суддів.  

     Справу призначено до підготовчого судового засідання на 10:00 24 липня 2019 року, але у зв’язку з хворобою одного із членів колегії суддів розгляд кримінального провадження буде відкладено.  

Прес-служба суду інформуватиме суспільство про наступну дату розгляду даної справи.   

   

     З будь-яких питань щодо розгляду вищевказаного кримінального провадження  звертайтесь, будь ласка,  до прес-секретаря Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області Ірини Гладуняк за номерами телефонів: (03433) 4-72-39, або пишіть на електронну адресу суду: press@kmm.if.court.gov.ua

 

  Прес-служба суду