flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нанесення тілесних ушкоджень посадовій особі

06 березня 2014, 15:35

                    05 березня 2014 року Коломийським міськрайонним судом під головуванням судді П»ятковського В.І. розглянуто кримінальне провадження відносно громадян З. та Г. за вчинення останніми злочину, передбаченого ст. 122 ч.1 КК України, а саме умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.
Так, обвинувачені, перебуваючи у стані алкогольного сп»яніння, використовуючи малозначимий привід, побили двох потерпілих, знаходячись при цьому на території природної зони, директором якої являвся один із потерпілих, посадова особа, депутат Коломийської районної ради.
                        Під час судового розгляду обвинувачені відшкодували потерпілим заявлений розмір майнової та моральної шкоди, попросили у них вибачення. Потерпілі у свою чергу просили суд не карати обвинувачених суворо, до позбавлення волі.
Результатом розгляду даного кримінального провадження було постановлення вироку, яким обвинувачених засуджено до одного року обмеження волі кожного і звільнено від відбування покарання з випробовуванням, з іспитовим строком – один рік. Також суд зобов»язав обвинувачених, протягом іспитового строку, не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу органу кримінально-виконавчої інспекції.